NEWS

Taidemaalariliiton Teosvälitys nyt myös verkossa!

Minä mukana Taidemaalariliiton Teosvälityksessä 2021 teoksillani Keskustelu, sylissä (2020) ja Leuan alla (2021). Molemmat 100 x 80 cm kokoisia öljymaalauksia kankaalle. Noomi Ljungdell on valokuvannut ne.

Uusi verkkogalleria osoitteessa: https://teosvalitys.painters.fi

Taiteen hankkiminen on helppoa! Verkkogalleriasta ostetut teokset voi tilata kotiinkuljetuksella tai noutaa Kaapelitehtaan noutopisteestä.

Teoksia voi myös varata ja tehdä ostopäätökset Kaapelitehtaalla paikan päällä. Verkkogallerian ajanvarauskalenterista voi varata henkilökohtaisen vierailuajan ja tulla tutustumaan valikoimaan Merikaapelihallin näyttelytilassa.

– 

Nukenvaunut ovat liikkumisväline, ne ovat osa liikennettä kuten myös kuorma-autot ja kaivinkoneet. Teos Muisto, nukenvaunut perustuu omakohtaiseen kokemukseen isovanhemmuuden ja vanhemmuuden harjoittelusta yhteisenä leikkinä. Aiheet ovat muunnelmia vanhemmuudesta ja rakennus- ja tietyömaiden ihmisistä ja työkoneista. Värit ja maalausjälki kiinnostavat minua.

Syyskuussa 2021 on tulossa yksityisnäyttely Galleria Aarniin. Se on Espoossa Kauppakeskus Sellossa. Kaikki teokset ovat uusia öljymaalauksia kankaalle.

Anna-Leena Vilhunen

Dolls’ prams are a mode of transport and they count as traffic just as much as trucks and diggers. The work Muisto, nukenvaunut (Memory, Dolls’ Pram) is based on a personal experience of a shared game of practicing being a grandparent and parent. The themes are adaptations of parenthood, and of people and machinery at building and roadworks sites. Colours and brushstrokes interest me.

In September 2021 a private exhibition will be held at Gallery Aarni. The gallery is located in Kauppakeskus Sello in Espoo. All works are oil paintings.

Anna-Leena Vilhunen

Upcoming Solo exhibition

September 2021, Gallery Aarni, Leppävaara, Espoo, Finland, Paintings

Recent Works

by Anna-Leena Vilhunen
error: Content is protected!