NEWS

Nukenvaunut ovat liikkumisväline, ne ovat osa liikennettä kuten myös kuorma-autot ja kaivinkoneet. Teos Muisto, nukenvaunut perustuu omakohtaiseen kokemukseen isovanhemmuuden ja vanhemmuuden harjoittelusta yhteisenä leikkinä. Aiheet ovat muunnelmia vanhemmuudesta ja rakennus- ja tietyömaiden ihmisistä ja työkoneista. Värit ja maalausjälki kiinnostavat minua.

Syyskuussa 2021 on tulossa yksityisnäyttely Galleria Aarniin. Se on Espoossa Kauppakeskus Sellossa. Kaikki teokset ovat uusia öljymaalauksia kankaalle.

Anna-Leena Vilhunen

Dolls’ prams are a mode of transport and they count as traffic just as much as trucks and diggers. The work Muisto, nukenvaunut (Memory, Dolls’ Pram) is based on a personal experience of a shared game of practicing being a grandparent and parent. The themes are adaptations of parenthood, and of people and machinery at building and roadworks sites. Colours and brushstrokes interest me.

In September 2021 a private exhibition will be held at Gallery Aarni. The gallery is located in Kauppakeskus Sello in Espoo. All works are oil paintings.

Anna-Leena Vilhunen

Upcoming Solo exhibition

September 2021, Gallery Aarni, Leppävaara, Espoo, Finland, Paintings

Recent Works

by Anna-Leena Vilhunen
error: Content is protected!